Binnenspouwblad niet-dragend

Zowel met Silka kalkzandsteen als Ytong cellenbeton trekt u de meest hoogwaardige binnenspouwbladen op. Zowel dragend als niet-dragend. Isolatie, vochtongevoeligheid én bouwgemak bepalen uw keuze. Verder is het aan u te kiezen voor het mechanisch monteren van Silka elementen, het stellen van Ytong cascopanelen of het lijmen van Ytong blokken. Kiest u voor Ytong, dan is het gemak van isoleren met Multipor een belangrijke toegevoegde waarde.

Ytong blokken

Ytong blokken

Een combinatie van de unieke eigenschappen van cellenbeton en de vele verwerkingsvoordelen, maakt Ytong blokken tot een onmisbaar bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden. Arbeidsvriendelijk, door de veelheid aan formaten altijd binnen de wettelijke gewichtseisen, snel en makkelijk verwerkbaar. Het maakt het Ytong blok naast niet-dragende binnenspouwbladen, geschikt voor dragende en niet-dragende binnenwanden, dragende binnenspouwbladen, woningscheidende wanden en gevels.

Silka (eco-)elementen

Silka elementen

Mechanisch te verwerken en daarmee arbeidsvriendelijk met een hoog bouwrendement. Dat zijn de kenmerken van Silka elementen die niet alleen geschikt zijn voor dragende binnenwanden, maar ook voor gebruik in funderingen, dragende en niet-dragende binnenspouwbladen en woningscheidende wanden. Het resultaat? Snel een vlakke wand en dat levert aanzienlijke kostenbesparingen op.

Silka lijmblokken

Silka lijmblokken

Silka lijmblokken bieden de snelste oplossing in kalkzandsteen. Ze zijn drukvast, makkelijk verwerkbaar en hebben als voordeel dat u er ook eenvoudig andere bouwdelen van maakt, zoals funderingen, dragende binnenwanden, dragende binnenspouwbladen en woningscheidende wanden.

Silka metselstenen en -blokken

Silka metselstenen en -blokken

Silka metselstenen en metselblokken zijn juist zo geschikt voor toepassing in niet-dragende binnenwanden daar ze snel en makkelijk verwerkbaar zijn. Xella levert de stenen en blokken in diverse maten. Silka stenen en blokken zijn ook geschikt voor funderingen, dragende binnenwanden en dragende binnenspouwbladen.

Ytong separatiepanelen

Ytong separatiepanelen

Met verdiepingshoge separatiepanelen maakt u snel een massieve wand van de hoogste kwaliteit. De panelen van Ytong cellenbeton zijn marktleidend op het gebied van binnenwanden. Logisch, want ze zijn vliegensvlug en zorgen daarmee voor een ongekend hoog bouwrendement. De vochtongevoeligheid maakt panelen bovendien uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals bergingen, badkamers en keukens. Panelen zijn er in drie uitvoeringen, waaronder voor extra geluidsisolatie.  Ook uitermate geschikt voor niet-dragende binnenwanden.