Binnenwand niet-dragend

De flexibiliteit en eenvoudige verwerking maken kalkzandsteenproducten van Silka en cellenbetonproducten van Ytong bij uitstek geschikt voor toepassing in binnenwanden, dragend of niet-dragend. Aan u de keuze uit Silka lijmblokken, Ytong cascopanelen, Silka elementen, Silka metselstenen of –blokken en Ytong blokken. Oftewel: metselen of lijmen, handmatig verwerken of mechanische montage, stapelen of stellen.

Niet-dragend

De flexibiliteit en eenvoudige verwerking maken kalkzandsteenproducten van Silka en cellenbetonproducten van Ytong bij uitstek geschikt voor toepassing in niet-dragende binnenwanden. Aan u de keuze uit Ytong separatiepanelen, Ytong blokken, Silka lijmblokken en Silka metselstenen of –blokken. Oftewel: stellen of toch liever lijmen of metselen?

Ytong blokken

Ytong blokken

Een combinatie van de unieke eigenschappen van cellenbeton en de vele verwerkingsvoordelen, maakt Ytong blokken tot een onmisbaar bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden. Arbeidsvriendelijk, door de veelheid aan formaten altijd binnen de wettelijke gewichtseisen, snel en makkelijk verwerkbaar. Het maakt het Ytong blok naast niet-dragende binnenwanden, geschikt voor dragende binnenwanden, dragende en niet-dragende binnenspouwbladen, woningscheidende wanden en gevels.

Silka lijmblokken

Silka lijmblokken

Silka lijmblokken bieden de snelste oplossing in kalkzandsteen. Ze zijn drukvast, makkelijk verwerkbaar en hebben als voordeel dat u er ook eenvoudig andere bouwdelen van maakt, zoals funderingen, dragende binnenwanden, niet-dragende binnenspouwbladen en woningscheidende wanden.

Silka metselstenen en -blokken

Silka metselstenen en -blokken

Silka metselstenen en metselblokken zijn juist zo geschikt voor toepassing in niet-dragende binnenwanden daar ze snel en makkelijk verwerkbaar zijn. Xella levert de stenen en blokken in diverse maten. Silka stenen en blokken zijn ook geschikt voor funderingen, dragende binnenwanden en niet-dragende binnenspouwbladen.

Ytong separatiepanelen

separatiepanelen xella

Met verdiepingshoge separatiepanelen maakt u snel een massieve wand van de hoogste kwaliteit. De panelen van Ytong cellenbeton zijn marktleidend op het gebied van binnenwanden. Logisch, want ze zijn vliegensvlug en zorgen daarmee voor een ongekend hoog bouwrendement. De vochtongevoeligheid maakt panelen bovendien uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals bergingen, badkamers en keukens. Panelen zijn er in drie uitvoeringen, waaronder voor extra geluidsisolatie.  Ook uitermate geschikt voor niet-dragende binnenspouwbladen.