Werken bij

 

Xella Nederland is een gerenommeerde producent van bouwsystemen met Silka kalkzandsteen en Ytong en Hebel cellenbeton. Met onze efficiënte en eenvoudige bouwsystemen bouwen en renoveren architecten, aannemers en opdrachtgevers duurzame, veilige en comfortabele gebouwen. We bieden extra ondersteuning met 400 deskundige bouwspecialisten en diverse aanvullende services. Xella loopt voorop met digitalisering. Zo gebruik we virtueel bouwen (BIM) en Mixed Reality om gebouwen sneller en beter te kunnen bouwen. Achter onze producten en processen gaat veel techniek schuil, van gerobotiseerde snijstraten tot hololenzen.

Xella is onderdeel van een groot wereldwijd opererend bedrijf. Dat geeft zekerheid en de mogelijkheid om door te groeien, of je nu productiemedewerker of productmanager bent. We hebben het productie- en toeleveringsproces, van inkoop van grondstoffen tot het bouwen zelf, in eigen hand. Je komt daardoor regelmatig in aanraking met mensen in andere functies en met andere werkzaamheden. Zo blijft je werk afwisselend en uitdagend. Kortom, bij Xella Nederland bouw je aan de toekomst van jezelf én die van Nederland.

Ben je nieuwsgierig naar een baan bij Xella? Lees en bekijk wat onze collega’s doen en motiveert of ga direct naar het overzicht van vacatures en stages.