Bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren met Hebel Construct

Het aandeel freelancers, eenmanszaken, ZZP’ers, start ups of scale ups op het totaal aantal ondernemingen in Nederland groeit gestaag. Al deze ondernemers hebben een huisvestingsbehoefte. Als slimme bouwpartner biedt Xella Nederland met Hebel Construct het ideale product om ontwikkelaars van bedrijfsverzamelgebouwen volledig te ontzorgen, van ontwerp en engeneering tot en met de montage.

Hebel Construct

Wat is Hebel Construct?
Hebel Construct, een zelfdragende bouwsysteem van industrieel voorgefabriceerde wandplaten, vloerplaten en dakplaten dat zich als Lego-blokjes in elkaar laat zetten. Hiermee bouwt u snel en voordelig een vrij indeelbaar, comfortabel en veilig bedrijfsgebouw. Hebel Construct wordt toegepast voor de bouw van industriële gebouwen zoals productiehallen en opslagruimtes en kantoren van fabrieken. Bij deze toepassingen worden veelal hoge eisen gesteld aan brandveiligheid, thermische isolatie, explosiewering en conditionering van het binnenklimaat.

Wat zijn de voordelen?

  • Eenvoudig en logisch: Hebelconstruct laat zich als Lego monteren
  • Prefab en snel: Hebel Construct is licht van gewicht en dus sneller, minder belastend en dus goedkoper. Het is volledig modulair.
  • Zelfdragend: geen hulpconstructie nodig
  • Brandwerend en duurzaam
  • Isolerend en warmteaccumulerend
  • Totale ontzorging: Xella kan het gehele proces van aanvraag tot realisatie voor u invullen

Download hier alle details en technische documentatie

Aansluitdetails Hebel Construct

Xella biedt een volledige technische documentatie voor Hebel Construct. In de PDF ziet u de aansluitdetails.

Bouwfysische informatie

Hebel cellenbeton beschikt over unieke materiaaleigenschappen. Alle bouwfysische info en constructieve eigenschappen staan in deze PDF.

Opbouw Hebel Construct

Met Hebel Construct kan eenvoudig spantloos een bedrijfsgebouw worden gerealiseerd. Zie voorbeeld.


Voorbeelden van bedrijfs(verzamel)gebouwen uitgevoerd in Hebel Construct

Xella ontzorgt van aanvraag tot uitvoering

Xella neemt u met Hebel Construct al het werk uit handen neemt, van aanvraag tot oplevering. Inclusief de verwerking en montage van de wand-, vloer- en dakplaten. Een Xella adviseur wordt lid van uw bouwteam en adviseert op maat, de tekenafdeling van Xella levert berekeningen en wanduitslagen en Xella's Construction Services monteert de geleverde onderdelen van Hebel Construct op de bouwplaats. De afwerking neemt u vervolgens weer zelf ter hand. Meer informatie over de montage en afwerking vindt u via onderstaande rubrieken.

Heeft u nog een vraag voor Xella?


 *
Voornaam + achternaam
 *
naam@bedrijf.nl
06-12345678
 *