Bouwafdeling

Xella_bouwafdeling

Xella Bouwafdeling: unieke totaaloplossing
De keuze gemaakt voor toepassing van Ytong of Hebel cellenbeton in uw bouwproject? Dan biedt Xella u met de Xella Bouwafdeling een unieke totaaloplossing: behalve calculatie, werkvoorbereiding, productie en levering óók de uitvoering in één betrouwbare hand. Voor u als klant betekent dat de zekerheid dat het hele bouwproces met de cellenbetonproducten van Xella vlekkeloos verloopt.

Vierhonderd bouwspecialisten. Speciaal voor u
Xella heeft zo’n vierhonderd gespecialiseerde medewerkers beschikbaar die samen de Xella Bouwafdeling vormen. Vakmensen met een schat aan kennis en (praktijk)ervaring die de producten van Ytong en Hebel door en door kennen. Van eigenschappen tot toepassing en afwerking. Die kennis en ervaring gebruiken ze graag om ook úw bouwproject tot een succes te maken.

Zekerheid in onzekere tijden
Met de Xella Bouwafdeling verschaft u zichzelf zekerheid in onzekere tijden. Anders gesteld: Xella biedt u garantie op materiaal en arbeid. Of u nu Ytong separatiepanelen, Ytong (energiezuinige) blokken of het Ytong CascoSysteem wilt of de producten van Xella Aircrete Systems in de utiliteitsbouw. De specialisten van de Xella Bouwafdeling zorgen voor vakkundige montage en afwerking volgens alle geldende eisen en richtlijnen. Gegarandeerd. Of u nu bouwt aan een vrijstaande woning of een appartementencomplex. Een school of een distributiecentrum.

Bewezen deskundigheid
Letterlijk duizenden opdrachtgevers hebben de deskundigheid van de vierhonderd Xella-bouwspecialisten al ervaren. Daarbovenop: de Xella Bouwafdeling is VCA**-gecertificeerd, werkt volgens ISO 9001:2008 en beschikt voor alle werkzaamheden over het KOMO AFBOUW® procescertificaat. Dat zijn bewijzen waarop u letterlijk kunt bouwen. En bovendien: omdat we montage en afwerking zelf in de hand hebben, is ons er alles aan gelegen u een perfect resultaat te leveren: cellenbetonnen wanden, vloeren en daken waar u en uw opdrachtgever mee verder kunnen.

Scherpe tarieven, groot werkgebied
De Xella Bouwafdeling neemt u het montagewerk en de afwerking van de producten van Ytong en Hebel uit handen tegen scherpe, marktconforme tarieven. Uiteraard integreren we die tarieven in een totaalaanbod voor uw complete project, inclusief voorwerk, productie en levering. Of dat project nu plaatsvindt in Nederland of België.

Waar u de Xella Bouwafdeling voor inschakelt
U kunt de Xella Bouwafdeling inschakelen voor elk project waarin u producten van Ytong en/of Hebel cellenbeton verwerkt.
  • Woningbouwprojecten met Ytong separatiepanelen en/of Ytong blokken. 
  • Woningbouwprojecten met de energiezuinige blokken van Ytong. 
  • Vrijstaande woningen met het Ytong CascoSysteem. 
  • Renovatieprojecten met Ytong, bijvoorbeeld het optoppen van bestaande woongebouwen. 
  • Utilitaire projecten met de wand-, vloer- en dakplaten van Hebel en/of Ytong blokken. 
  • Utilitaire projecten waarin u gebruik maakt van het innovatieve, zelfdragende Hebel Construct bouwsysteem. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de Xella Bouwafdeling u biedt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar op (0183) 67 12 34. U kunt ons uiteraard ook mailen: verkoop@xella.nl.