Mission statement

Xella International is actief op de internationale markt met merkproducten op het gebied van bouwmaterialen en grondstoffen. Wij zetten ons in voor het succes van onze klanten en onze onderneming. De ervaring en de prestatiegerichtheid van onze medewerkers, de kwaliteit van onze producten en onze innovatiekracht waarborgen vandaag en morgen onze beslissende voorsprong in de markten.

De bouw wordt steeds duurzamer en onderhoudsvriendelijker. De markt vraagt om oplossingen die sneller, arbeidsvriendelijker en betaalbaar zijn. Xella heeft haar organisatie daar op aangepast. 

We willen onze rol als marktleider verdienen door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren in combinatie met een professionele dienstverlening. Xella heeft strategische marktgroepen gedefinieerd met elk hun eigen benadering. Deze beantwoordt aan de wensen en behoeften van onze doelgroepen. 

Door zaken transparant te maken, te meten wat we doen en alles goed vast te leggen, optimaliseren we onze producten en processen steeds verder. In combinatie met voortdurende innovatie en productontwikkeling en implementatie van succesvolle concepten uit andere Xella regio’s kunnen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Met de juiste motivatie en onze gedegen vakkennis zorgen we voor passende adviezen en vernieuwende oplossingen waarmee onze klanten kansen kunnen verzilveren en kunnen werken aan een gezonde toekomst.