Renovatie

Het aanpassen van (woon)gebouwen ten aanzien van energieprestatie en comfort is doorgaans de voornaamste reden voor renovatie. Maar ook een kleine verbouwing of herindeling rekenen we tot de categorie renovatie.. Xella heeft met Ytong cellenbeton, Multipor minerale isolatieplaten en Silka kalkzandsteen voor elke renovatie uitdaging een passende en voordelige renovatie oplossing in huis.
renovatie Multipor

Renovatie: (na-)isoleren

Door energetische renovatie verbetert u de energieprestatie van een bestaande woning waardoor de kosten voor verwarming en koeling afnemen. Doorgaans betreft energetische renovatie de isolatie van gebouwdelen zoals vloeren, gevels of dak. (Na-)isolatie kan door middel van binnengevelisolatie, buitengevelisolatie met Multipor minerale isolatieplaten of Ytong blokken. Met deze renovatie producten heeft u altijd de juiste oplossing voor uw renovatie klus.

renovatie

Renovatie: herindeling

Met de renovatie oplossingen van Xella kunt u bestaande gebouwen eenvoudig herindelen. Met niet-dragende binnenwanden en dragende binnenwanden creëert u extra ruimtes, zelfs in vochtgevoelige ruimtes zoals badkamers of keukens. Ook zijn ze geschikt als scheidingswanden, binnenspouwblad en leidingkokers. Voor elke herindeling is dus altijd de juiste renovatie oplossing.

Renovatie: uitbreiding

Ook de uitbreiding van een gebouw behoort tot de categorie renovatie. Ook hiervoor bent u bij Xella aan het juiste adres. Een aanbouw of uitbouw bouwt u traditioneel (met spouw) met Silka kalkzandsteen en Ytong cellenbeton of massief met Ytong cellenbeton. Met de renovatie producten van Xella vindt u altijd de juiste oplossing voor uitbreiding.

Wilt u renoveren met Silka, Ytong of Multipor? Vul dan uw contactgegevens in en laat uw Xella-adviseur vrijblijvend contact met u opnemen: