Nóg slimmer, duurzamer en goedkoper bouwen dankzij de eXtra’s van Xella

Ytong, Silka en Multipor en Hebel. Vier sterke Xella-merken die één ding gemeen hebben: ze hebben allemaal de X-factor. Welk product van Xella je ook kiest, het is altijd een oplossing waarmee u slimmer, efficiënter en duurzamer bouwt. Bovenop de deze oplossingen biedt Xella u eXtra toegevoegde waarde in de vorm van eXtra service, eXtra informatie en eXtra contact. Dankzij deze – doorgaans gratis – extra’s bouwt u nog slimmer, efficiënter, duurzamer en goedkoper. Ontdek de voordelen van de eXtra’s van Xella en zorg dat u ook de X-factor krijgt.

eXtra service
Xella biedt tal van aanvullende producten en extra services die het werken met onze producten gemakkelijker en efficiënter maken. De meeste hiervan zijn gratis.

Bouwen met de X-factor

eXtra informatie
Haal meer uit onze producten. Ontdek meer over hun unieke eigenschappen, de vele toepassingsmogelijkheden en hoe u ze beter kunt verwerken.

 

Xella X-factor

eXtra contact
Toegevoegde waarde zit letterlijk ingebakken in onze producten. En het zin in onze mensen. Dankzij advies op maat leveren voegen ze waarde toe aan uw project. Dat is wat wij noemen: waardevol contact.

Ook renoveren met de X-factor
Xella helpt u graag om kansen in de renovatiemarkt te benutten. Om offertes te verzilveren in opdrachten. En om klanten ervan te overtuigen dat het slimmer, duurzamer, sneller en goedkoper kan. Renoveren met de X-factor noemen we dat bij Xella. Want met de X-factor haal je meer uit je renovatieproject.

Maak een afspraak met een Xella Adviseur
Wil je meer weten over renoveren met de X-factor? Maak dan een afspraak met één van onze Xella Adviseurs. Hij vertelt je graag meer over de meerwaarde van onze producten en diensten aan de hand van een korte presentatie. Bel (0183) 67 12 34 of stuur een e-mail naar verkoop@xella.nl.